Semmelweis Nap - 2017-es Lesenceistvándi játékok

A Deák Jenő Kórház a Semmelweis Nap méltó megünneplését követően idén is szabadtéri programot szervezett a kórház dolgozóinak és családtagjainak, melyet 2017.július 1-jén tartottunk meg Lesenceistvándon.
Minden évben igyekszünk kihasználni ezt a hétvégét, hogy időt és figyelmet fordítsunk egymásra és magunkra.
Idén 70-en gyűltünk össze a közös játékokra, melyre örömteli hangulatban telt a készülődés.
A játékok ötlete spontán, több területről érkezett a kórházból, így víg kedélyű kis csapat állt össze a játékok vezetésére.
A korán érkezők a főzés előkészületeiben vettek részt, a gyerekek megtalálva egymást hamar elfoglalták a foci pályát és a játszóteret.
Nagyon jó alkalom ez a nap arra, hogy jobban megismerjük egymást, megismerkedjünk egymás családjával és kilépjünk egy rövid időre az élet mókuskerekéből.
A délelőtt folyamán a játékvezetők előkészültek a játékokra, amelyre először is csapatokat kellett alkotni.
Nem kis feladat ennyi különböző ember számára megtalálni, a közös hangot és a játékokat mindenki számára élvezetessé tenni, de végezetül egy vicces csapatépítő játéksorozatban találhatta magát minden résztvevő.
Természetesen, mint minden évben, a játékvezetők most is készültek egy különleges „titkos feladattal”, amely 15 percben mesével átszőtt paródiát mutatott be a kórház mindennapjaiból.
A játék végére szem nem maradt szárazon a sok nevetéstől.
A csapatok értékelését követően a zsűri kiosztotta a helyezésért járó okleveleket, melyek mindegyikéhez egy különleges feladat is társult.
A szabadban közben megfőtt az ínycsiklandó ebéd, amely után főként a gyerekek örömére meglepetés torta következett.
A dolgozók kiszakadva egy kicsit a hétköznapok súlya alól élményekkel teli vidám napot hagyhattak maguk mögött.Szabados Istvánné
Ápolási Igazgató